Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Ανακοινώνεται ότι κατά τη διάρκεια του εφετινού καλοκαιριού θα λειτουργήσουν ειδικά κατασκηνωτικά προγράμματα για παιδιά στις κατασκηνώσεις της Ζ’ Κερατέας, του Δήμου Λαυρωτικής Αττικής για παιδιά και των δύο φύλλων ηλικίας 6 έως 16 ετών από αρχές Ιουλίου εώς κ τέλος Αυγούστου.
Σύμφωνα με την απόφαση Π1γ/οικ.69735/08 του Υπ. Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών δεν θα καταβάλλουν συμμετοχή.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων είναι:
1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
2. Πιστοποιητικό Υγείας
3. Εκκαθαριστικό Εφορίας για το έτος 2011 ή Υπεύθυνη Δήλωση περί μη υποχρεώσεως υποβολής φορολογικής δηλώσεως, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. και θα αναφέρεται το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος
4. Καρτέλα κατασκηνωτή με σφραγίδα της αρμόδιας υγειονομικής υπηρεσίας, ονοματεπώνυμο υπογράφοντος ιατρού και φωτογραφία του κατασκηνωτή. Καρτέλες που δεν θα συνοδεύονται από τα ανωτέρω δεν θα προωθούνται προς επιλογή. Για παροχή πληροφοριών οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Κοινωνικής Προνοίας της Περιφέρειας  Αττικής,Γραφείο κατασκηνώσεων (22993-20213 Κα ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗ)
 

Πρόσφατα άρθρα