Καλή σας ημέρα.
Σας στέλνω μια πλήρη ενημέρωση για το ALPHA ΥΓΕΙΑ.
Επίσης σας αποστέλλω συνημμένα αιτήσεις προκειμένου να υπογραφούν είτε από σας τους ιδίους είτε από το προσωπικό (εργαζόμενους).
Το εξαιρετικό και ιδιαίτερα επίκαιρο πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής καλύψεως "ALPHA ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" προσφέρει σημαντικές παροχές υγείας με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.
Το 
ALPHA ΥΓΕΙΑ εξυπηρετείται  είτε  από χρεωστική (cash)  είτε από πιστωτική κάρτα που έχει εκδοθεί (από την Alpha Bank) επ΄ ονόματι του αιτούντος.
Τα έξοδα (που θα χρεώνονται) είναι 50 ευρώ ετησίως.
Σε κάθε αίτηση συμπληρώνονται μόνο:
1)    τα προσωπικά στοιχεία  (δύο πρώτες γραμμές)
2)    ο αριθμός, η λήξη και ο τύπος κάρτας (τέταρτη και πέμπτη γραμμή)   και
3)    κάτω αριστερά στη σελίδα (της αιτήσεως) τίθεται η υπογραφή.
Κεντρικό Κατάστημα Alpha Bank
Τμήμα  Χορηγήσεων
Οδός Σταδίου 40    (2ος όροφος)
ΑΘΗΝΑΙ,   Τ.Κ.  102 52

T
ηλ.  2103268081
Πρόγραμμα Ιατρικής Κάλυψης
Alpha Υγεία Για Όλους  (
ηλικίας 18 έως 65 ετών)

H Alpha Bank σε συνεργασία με την AXA Ασφαλιστική Α.Ε. δημιούργησε το νέο Πρόγραμμα Alpha Υγεία Για Όλους που φροντίζει την υγεία σας, με ολοκληρωμένες παροχές πρόληψης και διάγνωσης μέσω του ευρύτατου δικτυού συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων της Βιοιατρικής Α.Ε. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της Alpha Bank, ηλικίας 18 έως 65 ετών, κατόχους λογαριασμού καταθέσεων συνδεδεμένου με χρεωστική κάρτα ή κατόχους πιστωτικής κάρτας.

Το νέο πρόγραμμα Alpha Υγεία Για Όλους, προσφέρει ένα συνδυασμό δωρεάν προνομιών, σημαντικών εκπτώσεων και παροχών υψηλής ποιότητας, σε προνομιακή τιμή, μόνο με Ευρώ 50 το χρόνο.

Πολλαπλά προνόμια υγείας με χαμηλό κόστος:
Δωρεάν Προνόμια:
Δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο (check up) στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα του δικτύου της Βιοιατρικής Α.Ε).
Δωρεάν απεριόριστες προγραμματισμένες επισκέψεις σε Ιατρούς βασικών ειδικοτήτων (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός) στις κλινικές του δικτύου της Βιοϊατρικής Α.Ε. σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη
Σημαντικές εκπτώσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις και οδοντιατρικές εργασίες:
Έκπτωση 70% σε διαγνωστικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα του δικτύου της Βιοιατρικής Α.Ε, με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης τα Ευρώ 1.500
Έκπτωση 30% σε διαγνωστικές εξετάσεις πέραν του ετήσιου ορίου κάλυψης των Ευρώ 1.500.
Έκπτωση 50% σε θεραπευτικές και αισθητικές οδοντιατρικές εργασίες που πραγματοποιούνται σε συμβεβλημένα οδοντιατρεία με την Βιονετ Α.Ε.
Ιατρική μέριμνα:
Ιατρικές επισκέψεις, στο ιατρείο ή κατ΄ οίκον, των συμβεβλημένων με την Βιοϊατρική Α.Ε ιατρών στην τιμή των Ευρώ 30 και Ευρώ 60 αντίστοιχα.
Ιατρικές συμβουλές και καθοδήγηση για την χρήση των υπηρεσιών του Προγράμματος «Alpha Υγεία για Όλους», μέσω εξειδικευμένου συντονιστικού τηλεφωνικού κέντρου.
Επιπλέον, σε περίπτωση απώλειας ζωής και εφόσον συμμετέχετε στο πρόγραμμα μέσω:
πιστωτικής κάρτας, εξοφλείται το χρεωστικό υπόλοιπο με  ανώτατο όριο Ευρώ 1.000,
λογαριασμού καταθέσεων συνδεδεμένου με χρεωστική κάρτα, καταβάλλεται ποσό ίσο με το τρέχον υπόλοιπο του λογαριασμού, με ανώτατο όριο Ευρώ 1.000.

Ολοκληρωμένη φροντίδα για την υγεία σας, μόνο με Ευρώ 50 το χρόνο



ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Για τις μικροβιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις δεν θα χρειάζεται πλέον κανένα παραπεμπτικό.
  • Οι ασφαλισμένοι του προγράμματος   ALPHA ΥΓΕΙΑ για Όλους   θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα για τη διενέργεια εξετάσεων και για τη λήψη των απαντήσεων.
  • Οι ασφαλισμένοι του προγράμματος   ALPHA ΥΓΕΙΑ για Όλους   μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας της  Βιοϊατρικής  "αιμοληψία κατ΄ οίκον"  με ελάχιστη χρέωση ύψους Ευρώ 10 για Αττική και  Θεσσαλονίκη.

  Όλα  αυτά  μόνο  με  Ευρώ  50  ετησίως



  =======================================

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

http://www.aspe.gr/images/stories/DimSxeseis/alpha%20%CE%A5%CE%93%CE%95%CE%99%CE%91.%20%CE%A7%CE%A1%CE%97%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%20%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%20%CE%9F%CE%94%CE%97%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%9D.pdf

http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=8141

ΑΙΤΗΣΗ... ΕΔΩ

Πρόσφατα άρθρα