ΔΕΙΤΕ: 

 http://www.youtube.com/watch?v=i_RGM9NvWeU&feature=youtu.be     

-------------------                                                      

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση...: 

http://www.aspe.gr/images/stories/Diafora/EkdhlwseisSyllogwn/%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%99%CE%9F%2520.pdf

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ.

 ΓΟΝΕΩΝ   ΝΟΜΟΥ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

΄΄   Ο  Ι   Α  Γ Ι Ο  Ι    Π  Α  Ν  Τ  Ε   Σ    ΄΄

Κουντουριώτου 21- 2ος  όροφος τ.κ. 54625

Θεσσαλονίκη Τηλ.2310552-140 φαξ 552-821

                                            

                                                       

                                                                       ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

         Ο  Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεντρικού Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης

«   ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ   »

         Σας προσκαλούν στην εκδήλωση  της επίδοσης της σχολικής τσάντας και παιχνιδιών στα «Πρωτάκια» (300 Πρωτάκια) του Συλλόγου μας .

         Η  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της αποθήκης  1 ΄ του Λιμένος Θεσσαλονίκης  την Κυριακή  11  Σεπτεμβρίου 2011  με ώρα έναρξης 19.00 ακριβώς και πέρας 20.00μ.μ.                                                   

                  

                                                        Για το Δ.Σ                                                                 

                                        Ο Πρόεδρος                                                                                                                                                                    Θεοτοκάτος Ερωτόκριτος

===================================

  

12 Σεπ 2011

Στο "όρθιο" οι Πολύτεκνοι, λόγω διωγμού από την αστυνομία

Για γέλια και για κλάματα...
ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ ΣΕ 300 ‘’ ΠΡΩΤΑΚΙΑ’’ . ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ.
 
Μετά από 20 χρόνια η καθιερωμένη εκδήλωση του Κεντρικού Συλλόγου πολυτέκνων Γονέων Νομού Θεσσαλονίκης ‘’ Οι Άγιοι Πάντες ‘’ της επίδοσης της σχολικής τσάντας στα..
 μικρά παιδιά (πρωτάκια ) που ξεκινούν την εκπαιδευτική τους πορεία δεν έγινε στην αποθήκη του Λιμένος Θεσσαλονίκης , όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά στον δρόμο επι της Κουντουριώτου και Ιων.Δράγουμη.
Η εκδήλωση γινόταν πάντα στην αποθήκη Δ΄ του Λιμένος το ίδιο είχε αποφασισθεί και για την φετινή εκδήλωση. Πρίν από λίγες ημέρες μας ειδοποίησε ο ΟΛΘ ότι πρέπει να αλλάξει η αποθήκη λόγω έργων που γίνονται στο λιμάνι, αυτό μας είπαν και εμείς το δεχτήκαμε να γίνει η εκδήλωση στην αποθήκη 1΄. Η εκδήλωση είχε ορισθεί για το απόγευμα της Κυριακή 11.09.2011 στις 18.30 .
Από τις 17.30 που φτάσανε οι πολύτεκνοι για να μπούν στο λιμάνι για την εκδήλωση η Αστυνομία απαγόρευε την είσοδο σε όλους τους πολύτεκνους. Μετά από συνεννόηση με την Αστυνομία και διαβεβαίωσή τους περιμέναμε στο δρόμο μέχρι της 7.μμ. για να μας επιτρέψουν να μπούμε στην αποθήκη 1΄ για να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας .
Στις 7 μ.μ. τους δηλώσαμε ότι θα περιμένουμε 15 λεπτά ακόμη για να κάνουμε την εκδήλωση στην αποθήκη 1΄όπου είχαμε τις σχολικές τσάντες και τα παιχνίδια διαφορετικά, θα κλείναμε τον δρόμο και θα πραγματοποιούσαμε εκεί την εκδήλωση μας . Έτσι και έγινε, γιατί μας είπαν να περιμένουμε ακόμη μισή ώρα . Θεωρούμε ΝΤΡΟΠΗ !!! Αυτό που έγινε δηλαδή να συζητούν μέσα στο λιμάνι για το μέλλον της Ελλάδος και το πραγματικό μέλλον τα 300 ‘’Πρωτάκια‘’ να περιμένουν στο δρόμο και στο περιθώριο.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος κατήγγειλε όλα όσα έγιναν και ευχήθηκε να μην είναι οργανωμένη από την Κυβέρνηση η επίθεση που δέχεται η πολύτεκνη οικογένεια από πολλές πλευρές και δήλωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να την προστατέψει.Τέλος δήλωσε θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να προστατέψουν το κύρος του Συλλόγου αλλά και την αξιοπρέπεια της πολύτεκνης οικογένειας .
 
Σημείωση :75 οικογένειες απο τις δυτικές συνοικίες αποκλείστηκαν απο την Αστυνομία και τους έλεγαν ότι η εκδήλωση ακυρώθηκε που εμείς θεωρούμε απαράδεκτο γιατί δεν υπήρχε καμία τέτοια δήλωσή μας ή απόφασή μας.

Πρόσφατα άρθρα