Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολυτέκνων - Π.Εν.Ε.Π.

Αθήνα 12/7/2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

               

   Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων των νέων υφυπουργών στο Υπουργείο Παιδείας αλλά και τα νέα μέτρα που εξελίσσονται εις βάρος όλων των Ελλήνων άλλα και των πολυτέκνων εκπαιδευτικών, καθώς και για τα πάγια αιτήματά μας, ο Πρόεδρος αυτής επισκέφθηκε χθες το υπουργείο και συζήτησε τα θέματα μας με το  Γραφείο του κ. Υφυπουργού Παιδείας και ζήτησε  να ορισθεί ακρόαση το συντομότερο του Δ.Σ της ΠΕνΕΠ από τον Υφυπουργό Παιδείας κύριο Συμεών Κεδίκογλου.  

   Η ΠΕνΕΠ συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα της ΟΛΜΕ και των ΕΛΜΕ ανά την Ελλάδα και ζητάει να μην απολυθεί κανένας εκπαιδευτικός και βροντοφωνάζει ΟΧΙ στην  αποδυνάμωση της δημόσιας εκπαίδευσης της χώρας μας.  Η  περίοδος που διανύουμε  είναι  κρίσιμη,  όχι  μόνο  για την τύχη  των  πρώτων 2500 Εκπαιδευτικών που  θυσιάζονται στο  Βωμό  του εκσυγχρονισμού και της αναδιάρθρωσης της Εκπαίδευσης και γενικότερα του Ελληνικού Δημοσίου, αλλά και για την τύχη των εναπομεινάντων διασωθέντων προς το παρόν Εκπαιδευτικών των  λοιπών κλάδων  και ειδικοτήτων.  Τα  μηνύματα  συνεχώς  έρχονται να  προετοιμάσουν το έδαφος για νέα καρατόμηση. Μόλις κοπάσει η καταιγίδα, νέος τυφώνας και περικοπών μας περιμένει.

   Καλούμε όλους τους  συναδέλφους μας, τους Γονείς  και τους Μαθητές μας να αντισταθούμε ενωτικά και αγωνιστικά στην μεθόδευση του Υπουργείου που στοχεύει στην πλήρη διάλυση της ΤΕΕ.

 

Από το Προεδρείο της ΠΕνΕΠ

 
 
____________________________________________________________________________________

Αθήνα,Τ.Θ.3808/Τ.Κ.10210 - Τηλ.: 6977823676   - www.penep.gr,  email: info@penep.gr ,  petrakisip01@gmail.com

=

  • Δ.Τ. ΑΣΠΕ:Για το ν/σ του Φορολογικού που καρατομεί τους Πολύτεκνους - Επιστολή στους Βουλευτές..
  • Πρόσφατα άρθρα