Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών ΠολυτέκνωνΠ.Εν.Ε.Π.

 

Τ.Θ 3808/Τ.Κ 10210 -   τηλ.6977823676, Αθήνα

www.penep.gr ,  email: info@penep.gr 

Αθήνα 9/2/2013  

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ., όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 14/1/2013,

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:   ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ,  Αθήνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:   ΛΕΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΝαύπλιο(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Αθήνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΤΑΜΙΑΣ:  ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΑθήνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΜΕΛΟΣ:     ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Λάρισα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΜΕΛΟΣ:     ΚΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Λάρισα(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΜΕΛΟΣ:     ΚΩΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΛάρισα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

ΜΕΛΟΣ:     ΛΑΣΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, Τρίκαλα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΜΕΛΟΣ:     ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ, Αθήνα(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

 

========================================

Καλούμε τους συναδέλφους που δεν έχουν εγγραφεί ακόμη μέλη της Ένωσης μας να το κάνουν το ταχύτερο,  ώστε να δυναμώσει περισσότερο η φωνή μας και η παρουσία μας να γίνει πιο έντονη.

             Την Αίτηση Εγγραφής(προϋποθέσεις - διαδικασία εγγραφής) θα τη βρείτε...  εδώ

 και

το Καταστατικό της ΠΕνΕΠ... εδώ

Πρόσφατα άρθρα