Για να δείτε τις  φωτογραφίες, από τη χθεσινή κινητοποίηση των πολυτέκνων εκπαιδευτικών στο Καστρί 11/7...

ΕΔΩ1,    ΕΔΩ 2     και  ΕΔΩ 3 ... η αντιμετώπιση της πολύτεκνης μάνας στο έδαφος, στον αέρα ελικόπτερα να περνούν!...ΝΤΡΟΠΗ.

=====================

Διαμαρτυρία Πολυτέκνων Εκπαιδευτικών έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού… 

 Πολύτεκνοι Εκπαιδευτικοί από διάφορες περιοχές της Ελλάδος συγκεντρώθηκαν μαζί με τις οικογένειες τους και διαμαρτυρήθηκαν έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού, επιδίδοντας ψήφισμα με τα αιτήματα τους.

 Στο ψήφισμα γίνεται λόγος για την απορρόφηση όλων των αδιόριστων πολυτέκνων εκπαιδευτικών κατά τη μεταβατική περίοδο των δύο χρόνων που ακολουθεί.

Η  Υπουργός Παιδείας δείχνοντας μεγάλη αναλγησία, κατήργησε τους διορισμούς των πολυτέκνων εκπαιδευτικών μη νοιαζόμενη ότι το μέτρο-κίνητρο απέδωσε και έφερε νέες γεννήσεις στη χώρα μας. Από τους χιλιάδες νόμους που ψηφίζονται ήταν σίγουρα ο μόνος  νόμος που λειτούργησε υπέρ της πατρίδας και έφερε αποτέλεσμα. Έχουν υποχρέωση να τους διορίσουν όλους γιατί απέναντι τους έχουν ανθρώπους που προσφέρουν…Προσφέρουν στην επίλυση του έντονου Δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας.

 Οι πολύτεκνοι από την πλευρά τους πίστεψαν στη συνέχεια, τη συνέπεια και στην αξιοπιστία του Κράτους. Απλά τώρα περιμένουν την Πολιτεία να σεβαστεί τους νόμους που ψηφίζει.

 Οι πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί απευθύνονται σε όλη την πολυτεκνική κοινότητα και κυρίως στους πολύτεκνους εκπαιδευτικούς... και  τους λέμε:

Συνάδελφοι, ξυπνήστε... τι άλλο θέλετε να σας πάρουν για να ξεσηκωθείτε, με το Φορολογικό που ψηφίσθηκε ο άγαμος εξισώνεται με τον πολύτεκνο, με το Ασφαλιστικό χάθηκαν κατακτήσεις πολλών χρόνων κι ας αναφέρει το Σύνταγμα ρητά για ειδική μέριμνα υπέρ των πολυτέκνων και γενικά της μητρότητας και τώρα η κατάργηση του διορισμού των πολυτέκνων ως εκπαιδευτικών και έπεται συνέχεια!... 

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ  ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! 

Γκουντελάκης Παναγιώτης 

 Αντιπρόεδρος ΠΕνΕΠ 

=================

Ω ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ...! - Γράμμα μιας ηρωϊδας πολύτεκνης Μάνας 12 παιδιών - ακούει κανείς;;;

Πρόσφατα άρθρα