Η πρώτη ασφάλεια… αγάπης
 
 
Η προστασία της οικογένειάς σας και η διασφάλιση της ποιότητας ζωής της, είναι σίγουρο ότι αποτελεί τον πρωταρχικό σας στόχο. Υπάρχει μια πολύ δύσκολη απάντηση στην ερώτηση «Πώς η οικογένειά μου θα καταφέρει να ανταπεξέλθει οικονομικά, αν δεν μπορώ να της παρέχω τα απαραίτητα σε περίπτωση ατυχήματος ή απώλειας ζωής;».Με το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας η Ευρωπαϊκή Πίστη σας δίνει την απάντηση. Όταν εσείς, ως φυσικός γονέας, δεν θα μπορείτε να εκπληρώσετε το ρόλο σας ως πηγή εισοδήματος αν συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα ή απώλεια ζωής από ατύχημα, η Ευρωπαϊκή Πίστη θα είναι δίπλα στην οικογένειά σας.
 
 
Παροχές
Σε περίπτωση Νοσοκομειακής Περίθαλψης από Ατύχημα:
Το σύνολο των καλυπτόμενων συναλλαγών του Ασφαλιζομένου και της οικογένειάς του που έχουν πραγματοποιηθεί στις συμβεβλημένες με την Εταιρία επιχειρήσεις με χρήση της κάρτας ασφάλισης Ασφαλιστικός Γονέας – LIFECARD, μέχρι και 12 μήνες προ της ημερομηνίας επέλευσης του Ατυχήματος, αναλογικά με τις ημέρες νοσηλείας.
Ανώτατο μηνιαίο όριο τα € 1.500 και μέχρι του ανωτάτου ετησίου ορίου των €18.000.
 
 
Σε περίπτωση Απώλειας Ζωής από Ατύχημα:
Το σύνολο των καλυπτόμενων συναλλαγών του Ασφαλιζομένου και της οικογένειάς του που έχουν πραγματοποιηθεί στις συμβεβλημένες με την Εταιρία επιχειρήσεις με χρήση της κάρτας ασφάλισης Ασφαλιστικός Γονέας – LIFECARD, μέχρι και 12 μήνες προ της ημερομηνίας επέλευσης του Ατυχήματος.
Ανώτατο μηνιαίο όριο τα € 1.500 και μέχρι του ανωτάτου ετησίου ορίου των €18.000.
 
 
Επιστροφή Ασφαλίστρων.
Eάν αποκτήσετε συνεργασία σε οποιοδήποτε πρόγραμμα με την Ευρωπαϊκή Πίστη, θα έχετε επιπλέον επιστροφή ασφαλίστρων μέχρι και 90%.
AYTO ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ ΚΑΙ 70 ΕΤΩΝ.
 
 
 
                                            ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ.
ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΠΙΣΤΗ
 
Πληροφορίες
Μανώλης Χατζηπέτρος
2110-122231
210-9013870
6942 55 77 99
e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόσφατα άρθρα