ΠΡΟΣ: Διοικητικό Συμβούλιο, Α.Σ.Π.Ε.                                   Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2010

(Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος) 

ΑΠΟ: Odeon Cinemas A.E., Cinema Park 

ΘΕΜΑ:  Μειωμένη τιμή στα εισιτήρια του Odeon Cinema Park Αθήνας & Θεσσαλονίκης  για τις                 πολύτεκνες οικογένειες 

Αγαπητοί κύριοι /ες, 

Το Cinema Park είναι το πρώτο διαδραστικό κινηματογραφικό πάρκο στην Ελλάδα και ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη. Λειτουργεί από το Μάρτιο του 2006 στην Αθήνα (Odeon Starcity, Λ. Συγγρού 111, Ν. Κόσμος) και από το Σεπτέμβριο του 2009 και στη Θεσσαλονίκη (Odeon Πλατεία, Τσιμισκή 43)  κι έχει ήδη φιλοξενήσει συνολικά πάνω από 100.000 μαθητές, γονείς, κι εκπαιδευτικούς με τεράστια επιτυχία.  

Το Cinema Park  με βάση το διαδραστικό  κινηματογράφο συνδυάζει με επιτυχία τους τομείς της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας. Εκφράζει τη σύγχρονη τάση στον κινηματογράφο εισάγοντας το διαδραστικό χαρακτήρα στο θέαμα. Επιτρέπει στους επισκέπτες να συμμετέχουν στο πρόγραμμα  ζώντας τη μαγεία της τρισδιάστατης πραγματικότητας, τη συγκλονιστική εμπειρία των έξυπνων κινούμενων καθισμάτων , την ομορφιά της άμιλλας του παιγνιδιού γνώσεων .

 Σας γνωρίζουμε ότι η Odeon έχει καθιερώσει να προσέρχονται στις παραστάσεις του Cinema Park οι πολύτεκνοι και τα παιδιά τους με μειωμένο εισιτήριο το οποίο αντιστοιχεί στην τιμή των 5€.  

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία έχουν εγκριθεί για Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευση από το Υπουργείο Παιδείας και θα μπορούν τα μέλη της συνομοσπονδίας, είτε με οργανωμένες εκδρομές είτε με οικογενειακές επισκέψεις,  να απολαύσουν με ειδική τιμή είναι :

 ·         Άγρια Φύση (προτείνεται για ηλικίες 5-10 ετών)

·         Ανθρώπινη εμπειρία (προτείνεται για ηλικίες 8-12 ετών)

·         Ταξίδι στο σύμπαν (προτείνεται για ηλικίες 10-15 ετών)

·         Εθισμένοι στη ζωή (προτείνεται για ηλικίες 13-18)

·         Δυνάμεις της γης  (προτείνεται για ηλικίες  8-15 ετών)

 Όλα τα προγράμματα  είναι διάρκειας μιάμισης ώρας περίπου και περιλαμβάνουν: 

Α) την ενότητα 3D (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), όπου οι μαθητές εφοδιασμένοι με ειδικά γυαλιά, ‘ζουν’ θέαμα τριών διαστάσεων.

Β) την ενότητα Δράσης (Αθήνα): Η γρήγορη εναλλαγή εικόνας, η κίνηση και ειδικά εφέ ήχου και φωτός χαρίζουν ένταση και δράση

Γ) τη Μουσική ενότητα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη), όπου ένα προηγμένο οπτικοακουστικό σύστημα, σε συνδυασμό με εφέ καπνού και ειδικούς φωτισμούς, δημιουργεί μια συναρπαστική ατμόσφαιρα, μέσα από την οποία οι μαθητές βιώνουν τη ζωτική σημασία της μουσικής δημιουργίας

.Δ)  Τέλος την ενότητα Παιχνιδιού (Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Εδώ οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες απαντούν μέσω τηλεχειριστηρίων σε ερωτήσεις γνώσεων , αλλά και κρίσης, που προβάλλονται στην κινηματογραφική οθόνη, διανύοντας τη διαδρομή από την πληροφορία στη γνώση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται το ομαδικό πνεύμα και η άμιλλα. 

Με εκτίμηση

 Πάνος Καπόλος

Γενικός Διευθυντής του Cinema Park 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.odeoncinemapark.gr ή  να καλέσετε στα τηλέφωνα 2106786581-2106786614-2106786615-2106786616

Πρόσφατα άρθρα