ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Έναρξη Λειτουργίας Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής «ΓΑΙΑ»
 
Η Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική «Γαία», δυναμικότητας 130 κλινών, του «Ερρίκος Ντυνάν» άνοιξε τις πύλες της για να δεχθεί με ασφάλεια, πολιτισμό και σεβασμό τις γυναίκες που θα φέρουν τους νέους ανθρώπους στο φως της ζωής.
Με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε επιστημονικό και νοσηλευτικό επίπεδο, σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της υψηλής ιατρικής τεχνολογίας που διαθέτει, αλλά και την ασφάλεια που προσφέρει ένα σύγχρονο γενικό νοσοκομείο, κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσφορά υπηρεσιών στον χώρο της μαιευτικής – γυναικολογίας.
Μέσα από τη φιλοσοφία και τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του, θα προσφέρει τιμολογιακή πολιτική που θα αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε νέα ελληνική οικογένεια, κυρίως στους δύσκολους σημερινούς καιρούς, ενώ παράλληλα για τις ευαίσθητες ομάδες – άποροι, ακρίτες, πολύτεκνοι (4ο παιδί) – ο τοκετός θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν.
Το «Γαία» αποτέλεσμα της σύμπραξης δύο φορέων υγείας καταξιωμένων στην ελληνική κοινωνία , του κοινωφελούς ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» και του «Ιατρικού Αθηνών» είναι γεγονός και ανατρέπει τα σημερινά δεδομένα στον χώρο της Μαιευτικής – Γυναικολογίας, τόσο σε προσφορά υπηρεσιών αλλά και τιμών.
Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής «ΓΑΙΑ», ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. και του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ κ. Ανδρέας Μαρτίνης μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Με τη λειτουργία της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής ΓΑΙΑ, αποτελέσματος της σύμπραξης Κοινωφελούς Ιδρύματος (ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ) και του ιδιωτικού τομέα (ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ) επεκτείνεται το κοινωφελές έργο του Νοσοκομείου μας σε αυτό τον δύσκολο τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας.
Η διασφάλιση της εξυπηρέτησης ομάδων αναξιοπαθούντων που υποδεικνύονται από τον Ε.Ε.Σ., ακριτικών περιοχών και πολυτέκνων είναι το ένα σκέλος της προσφοράς.
Η διεύρυνση του ανταγωνισμού, με μια υπερσύγχρονη μαιευτική κλινική ενός Κοινωφελούς Ιδρύματος με χαμηλό νοσήλιο, είναι η δεύτερη και πιο άμεσα απτή ευεργετική, για τον πολίτη, επίπτωση αφού η πολιτική μας ενεργοποίησε, ήδη, αλυσιδωτές αντιδράσεις, μειώσεις τιμών και από άλλα Μαιευτήρια».
Ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος τόνισε:
«Στόχος της ΓΑΙΑ είναι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από σήμερα να αποτελέσει το σημείο αναφοράς για τη μαιευτική – γυναικολογία στη χώρα μας, προσφέροντας ανώτερες ποιοτικά υπηρεσίες μέσα σε ένα πλαίσιο οικονομικής πολιτικής που αντικατοπτρίζει τη δύσκολη τρέχουσα οικονομική συγκυρία».

ΙΑΣΩ και ΜΗΤΕΡΑ, Μαιευτικές κλινικές:

 
Δωρεάν τοκετός στις πολύτεκνες μητέρες από τον πέμπτο τοκετό και άνω.

Πόσο κοστίζει η γέννα σε διάφορα Μαιευτήρια… εδώ

Πρόσφατα άρθρα