ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

 

«Επίγειος Παράδεισος», Η κατασκήνωση της Ι.Μ.Νίκαιας

 

Την Τρίτη 6 Αυγούστου, γιορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ημών Ιησού Χριστού, Μέλη του Δ.Σ. της Παμπειραϊκής Ενώσεως Πολυτέκνων, επισκεφτήκαμε την κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Νίκαιας στη Στεφάνη Βοιωτίας.

Φθάσαμε νωρίς το απόγευμα και ξεναγηθήκαμε σε όλους τους χώρους, το Βωμό του Χριστού, το Ιατρείο, την Πισίνα, τα Λουτρά, την Τραπεζαρία, τα Μαγειρεία, τους Αθλητικούς Χώρους, τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, το Χώρος της Σημαίας και τα σπιτάκια διαμένουν οι κατασκηνωτές. Περπατήσαμε ανάμεσα σε παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια και δέντρα. Δεχτήκαμε την εγκάρδια φιλοξενία του πατρός Τιμόθεου και των Πατέρων στη βεράντα του Αρχηγείου. Νιώσαμε την Αγάπη και την έμπρακτη Προσφορά της Εκκλησίας στη Νεότητα και την στήριξη της Οικογένειας αφού πάνω από 1000 παιδιά κάθε χρόνο, ανάμεσα τους και τα παιδιά Πολυτέκνων Οικογενειών φιλοξενούνται σ’ αυτήν την υπερσύγχρονη, Παραδεισένια κατασκήνωση, κάθε χρόνο σε τέσσερις περιόδους.

Τον παλμό και την χαρά των εφήβων αγοριών της Γ΄ Περιόδου βιώσαμε και εμείς αφού παραμείναμε στην εορταστική τους εκδήλωση στο χώρο της πισίνας με πλούσιο φαγητό, τραγούδι και χορό.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νίκαιας Κύριο Αλέξιο για την θυσιαστική Αγάπη που δείχνει ιδιαίτερα στις Πολύτεκνες Οικογένειες, αφού καθημερινά προσφέρει στο Επισκοπείο δέματα τροφίμων και χρηματικά βοηθήματα.

Ευχόμαστε ο Θεός να δίνει Υγεία και Δύναμη σ’ αυτόν και τους Συνεργάτες του να συνεχίζουν το Θεάρεστο κοινωνικό και πνευματικό έργο τους, ώστε να μετατρέπεται η δύσκολη και δυσβάστακτη ζωή των ανθρώπων σ’ έναν επίγειο Παράδεισο για μικρούς και μεγάλους.

Μετά τιμής

Για το Δ.Σ.

  Ο Πρόεδρος                                                 Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Πάχος                                                Ευδοξία Σαρμπίνη

 

      Δείτε σχετικές φωτογραφίες ΕΔΩ   

                                                                            

Πρόσφατα άρθρα