ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

                                                               Κοζάνη 22-1-2013

Ενημέρωση σχετικά με τη δημόσια ανακοίνωση << Δελτίο Τύπου>> του βουλευτή Κυριαζίδη του Ν. Δράμας, όσον αφορά τα εισοδηματικά κριτήρια και στα ποσά τα οποία αναφέρεται είναι τελείως λανθασμένα, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Α.Σ.Π.Ε. Η φωτογράφηση μας για λόγους ευγενείας μετά το πέρας της εκδήλωσης της βράβευσης των φοιτητών που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. του Συλλόγου Πολυτέκνων της Δράμας που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Ωδείο δεν αποτελεί και αποδοχή λανθασμένων στοιχείων και πολιτικών.

Η προσπάθεια μας να μεταπείσουμε τον Βουλευτή σχετικά με τα εισοδηματικά κριτήρια που αφορούν (μετεγγραφές, περικοπές συντάξεων, επιδομάτων και φορολογία) δεν ευοδώθηκαν. Η υπέρμετρη φορολογία, η περικοπή εισοδημάτων, συντάξεων και οι απολύσεις δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα. Η δε επιβολή πλαφόν που ο ίδιος διατείνεται ουδέποτε τέθηκε από την Α.Σ.Π.Ε. Για μια ακόμη φορά όπως και το 2001 με πρωθυπουργό τον Σημίτη.H κυβέρνηση μας οδηγεί σε αγωγές το επόμενο διάστημα ,λόγω των διατάξεων που ψηφίστηκαν πρόσφατα στη Βουλή και είναι αντισυνταγματικές.

Εδώ να τονίσουμε ,ότι οι συνταγματικές διατάξεις που προστατεύουν την πολύτεκνη οικογένεια είναι ρητές ,άρθρο 21 παράγραφος 2 και 3, άλλωστε και η αρμόδια επιτροπή της Βουλής έκρινε την αντισυνταγματικότητα των μέτρων αυτών.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με όλα τα μέσα που διαθέτουμε και πλέον κυρίως νομικά.

Για την ενημέρωση και αποκατάσταση το τι πρεσβεύει η Α.Σ.Π.Ε. και το πολυτεκνικό κίνημα ,την Πέμπτη 24-1-2013 στην εκπομπή που διαθέτουμε εδώ και μια δεκαετία που εκτός της εκπομπής της Α.Σ.Π.Ε. είναι η μοναδική πανελλαδικά, θα προβάλλουμε την παρέμβαση του προέδρου της κ. Βασίλειου Θεοτοκάτου διάρκειας 40 λεπτών στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής,σχετικά με τα προβλήματα των πολυτέκνων που άπτονται της (φορολογίας, των περικοπών συντάξεων, επιδομάτων και μετεγγραφών).

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν την εκπομπή μπορούν να το κάνουν μέσω internet κάθε Πέμπτη 8:05 μ.μ. ζωντανά και επανάληψη κάθε Παρασκευή 8:05 πληκτρολογώντας Justin.tv/top_channel.(με μικρούς χαρακτήρες).

 

 

Με σεβασμό σε όλους τους φίλους Πολύτεκνους,

 

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γ.Γραμματέας

 

 

Οδυσσέας Γαύρος                                                              Κυριάκος Ιωαννίδης

Πρόσφατα άρθρα