Αξιότιμοι κύριοι, 
 
Η Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας ΕΠΕ εκπροσωπεί στην Ελλάδα τις εξετάσεις πιστοποίησης της γαλλικής γλώσσας Test Francophone Langue Française (TFLF)
Certificat de compétences linguistiques, Institut Supérieur des Langues Vivantes (ISLV), Université de Liége του Πανεπιστημίου της Λιέγης. Οι εξετάσεις είναι αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ και την προσεχή περίοδο του Μαίου θα διεξαχθούν στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα στις 21 και 22 Μαίου.

Στα πλαίσια της μακρόχρονης συνεργασίας μας την ΑΣΠΕ και της διαρκούς στήριξης μας προς την πολύτεκνη οικογένεια, θα θέλαμε να θέσουμε στη διάθεση της Ομοσπονδίας σας 10 υποτροφίες (σε οποιοδήποτε επίπεδο από Α1 έως C2) στις εξεταστικές περιόδους Μαίου 2011 και Ιανουαρίου 2012 για να δοθούν σε αντίστοιχους υποψηφίους. 

Οι υποτροφίες θα δοθούν σε 10 από τους μαθητές-μέλη της ΑΣΠΕ που θα δηλώσουν συμμετοχή και σε αυτούς θα επιστραφούν τα εξέταστρα. Η διαδικασία επιλογής θα γίνει ως εξής : Οι δηλώσεις θα γίνουν μεμονωμένα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας απευθείας με τα γραφεία μας. Με την λήξη των δηλώσεων, αφού ελεγχθούν τα στοιχεία με την ΑΣΠΕ και ανάλογα με τον αριθμό των υποβληθέντων δηλώσεων οι υποτροφίες θα δοθούν στους υποψηφίους από τις πιο πολυμελείς οικογένειες και μεταξύ  αυτών με τον ίδιο αριθμό με κλήρωση. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν μέσω της ΑΣΠΕ στις 21/03/2011.

Για την περίοδο του Μαίου 2011 οι δηλώσεις λήγουν στις 18/03/2011 οπότε και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η αποστολή των δηλώσεων στην Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας ΕΠΕ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας στο 210 5249001-2.

Ολες οι πληροφορίες για τις εξετάσεις είναι διαθέσιμες στο
www.exams.gr 
 

                                                  Με τιμή

 
                                           Στέλλα Φλωρά
                      Yπεύθυνη διοργάνωσης εξετάσεων TFLF
                           Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας ΕΠΕ

Πρόσφατα άρθρα