Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ροδόπης καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία θα διεξαχθεί την 8η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 19.30 στην αίθουσα του Ιδρύματος Παπανικολάου. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

 
Ημερήσια Διάταξη: 

  1. Εκλογή Προέδρου και Πρακτικογράφου της Γενικής Συνέλευσης
  2. Απολογισμός-Ανάγνωση Πεπραγμένων Απερχόμενου Δ.Σ.
  3. Ανάγνωση Έκθεσης Οικονομικού Ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Συζήτηση επί του Απολογισμού και Ψηφοφορία για την απαλλαγή του Δ.Σ.
  5. Αρχαιρεσίες-Ανάδειξη Νέου Δ.Σ. και Νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής
  6. Προτάσεις μελών
ΠΗΓΗ: http://www.paratiritis-news.gr/article/205994/Eklogoapologistiki-Geniki-Suneleusi-ston-Sullogo-Poluteknon-N-Rodopis
 
===
Νεότερη Ανακοίνωση
Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 12/9/2018 και ώρα 18:30 μ.μ. θα δοθούν 20 Ευρώ στα πρωτάκια για αγορά τσάντας και σχολικών ειδών. Μετά περίπου στις 19:30 μ.μ. όταν θα έχουμε τελειώσει με τις επιταγές θα γίνουν οι καθιερωμένες εκλογές του συλλόγου για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Καλό θα είναι για όσους λάβουν μέρος στις εκλογές να είναι πιο νωρίς, διότι κάποιοι που παίρνουν τις επιταγές θέλουν να αποχωρήσουν γρήγορα και μπορεί να ξεκινήσουμε την διαδικασία αμέσως χωρίς καθυστερήσεις.
 
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος
Γ. Ράπτης

Πρόσφατα άρθρα